İnegöl il olacak mı? Uğur Bayram'dan çok konuşulacak açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl il olacak mı? Uğur Bayram'dan çok konuşulacak açıklamalar
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Mar 2024 / Cmt 13:07
/ 5.262 Kez Okundu
| |

MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, 31 Mart yerel seçimleri için parti teşkilatının hazır olduğunu ve Cumhur İttifakı'na olan inançlarını göstermek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Bayram; Seçimler sonrası İnegöl il olması için çalışmaları takip edeceklerini söyledi.

Kahvaltılı bir programda bir araya gelen MHP İnegöl İl&cced il;e Başkanı Uğur Bayram, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları, 31 Mart yerel se&cced il;imleri i&cced il;in istişarelerde bulundu.
 
CUMHUR İTTİFAKI'NA BAĞLILIK
 Bayram, MHP'nin Cumhur İttifakı'na olan bağlılığını vurgulayarak, "Şartlar ne olursa olsun, Bursa'da MHP'ye belediye ver ilmese b ile, İnegöl'de mecliste tems il ed ilmese b ile biz Genel Başkanımız Devlet Bah&cced il;eli'nin Cumhur İttifakı'na olan inancını İnegöl'de göstereceğiz dedik" dedi.
 
MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI
Toplantıda, MHP İnegöl'ün 8 meclis üyesi adayı da tanıtıldı. Bayram, adayların İnegöl i&cced il;in en iyisini yapacağına inandığını ve İnegöl'de Cumhur İttifakı'nın en yüksek oyla kazanması i&cced il;in &cced il;alışacaklarını söyledi.
 
HEDEF 37'DE 37
Bayram, "Ütopik olmasın ama Türkiye'de rekor kırarak 37'de 37 yapma imkanımız var" diyerek, İnegöl'de tüm se&cced il;im bölgelerinde zafer kazanmayı hedeflediklerini belirtti.
 
ORTAK YÖNETİM ANLAYIŞI
Bayram, 2019-2024 döneminde MHP'li meclis üyelerinin İnegöl i&cced il;in önemli hizmetler sunduğunu ve 2024-2029 döneminde de Cumhur İttifakı'nın ortak yönetim anlayışıyla &cced il;alışacağını vurguladı.
 
İNEGÖL'ÜN İL OLMASI
Bayram, MHP'nin İnegöl'ün il olması i&cced il;in gerekli &cced il;alışmaları yapacağını da sözlerine ekledi. Yerel se&cced il;imden sonra bu konunun takip&cced il;isi olacaklarını ve İnegöl'ün il olması i&cced il;in gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI LİSTESİNDE 8 MHP’Lİ İSİM
 
MHP İnegöl'ün 8 meclis üyesi adayı: Yücel Erim, Murat Tun&cced il; Bircan, Faruk Toktaş, Ali Akal, Cihan Demirtaş, Yüksel Usta, Nadim Sancar ve Devlet Kurt.
MHP İnegöl, 2019 yerel se&cced il;imlerinde 8 meclis üyesi &cced il;ıkarmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.