İnegöl Köftesi Açık Ara Şampiyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Köftesi Açık Ara Şampiyon
29 Kas 2017 / Çar 08:56
/ 10.979 Kez Okundu
| |

Türk Mutfağında Lezzet Şampiyonu şehirlerin belirlendiği ankette, köfte kategorisinde İnegöl Köftesi en çok oyu alarak birinci geldi.

Sosyal anket platformu www.poltio.com tarafından araç kiralama markası Garenta'nın seyahat deneyimlerini paylaştığı içerik platformu garentaday.com/blog için gerçekleştirilen araştırmayla, Türk mutfağının en ünlü lezzetlerini en iyi yapan şehirler belirlendi.

İNEGÖL KÖFTESİ AÇIK ARA LİDER

Katılımcıların oy verdiği "En Lezzetli Köfte" kategorisinde Akhisar, Tekirdağ, Akçaabat arasından İnegöl, en çok oy alan şehir oldu. Yüzde 46 oy oranıyla Türkiye'nin en lezzetli köfte rotası olan İnegöl'ü yüzde 26 oy oranıyla Akçaabat takip etti.

ÇİĞKÖFTEDE ŞANLIURFA

Çiğköfte kategorisinde ise Şanlıurfa ve Adıyaman yarıştı. Katılımcıların cevaplarına göre en iyi çiğköfte yüzde 46 oy oranıyla Şanlıurfa'da yapılıyor, yüzde 42 oy oranıyla ise Adıyaman takip ediyor.

KAHVALTIDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

Testin en şaşırtan sonuçlarından biri de "En Lezzetli Kahvaltı" kategorisinden geldi. Kahvaltısıyla ön plana çıkan Van, birinciliği İzmir ile paylaştı. yüzde 35 oy oranlarıyla en lezzetli kahvaltı şehri Van ve İzmir oldu. Gaziantep ise yüzde 13 oranıyla onları izleyerek 3. sıraya yerleşti.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.