İnegöl Mobilyası Hindistan’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Mobilyası Hindistan’da
21 Kas 2017 / Sal 09:05
/ 12.600 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) organizasyonuyla 40 İnegöllü mobilyacı, Hindistan’da düzenlenecek fuara katılmak için bu ülkeye gitti.

2023 hedefleri çerçevesinde Türk mobilya üreticilerinin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından, Hindistan’ın Mumbai kentinde düzenlenen India International Furniture Fair Mobilya fuarına toplu katılım organize edildi.

40 MOBİLYACI GİTTİ

22-24 Kasım tarihinde düzenlenecek olan fuara, İnegöl’den 40 mobilyacı katılıyor. İşadamları ülkeye uçakla hareket ederken; İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Hindistan fuar yolculuğumuz başladı. 40 firma ile katılıyoruz. Allah utandırmasın. İnegöl mobilyası her yerde…” diye konuştu.

HEDEF PAZARLARDAN BİRİ

Fuarın sektör hedeflerini yakalamak açısından çok önemli olduğunun altını çizen Uğurdağ, “Hindistan gerek nüfusu gerekse mobilya ithalat rakamları olarak mobilya sektörümüzün yükselen hedef pazarlarından biri. Biz gerek İMOS çatısı altında gerçekleştirdiğimiz alım heyeti organizasyonu olsun gerekse MODEF fuarlarımıza getirdiğimiz Hintli mobilya ithalatçıları ile pazarı test etmeye ve ticaret yapmaya başlamıştık.”

İNEGÖL MOBİLYASI TERCİH EDİLİYOR

“Bu yaptığımız çalışmalar ile gördük ki İnegöl Mobilyası ve Türk Mobilyası Hindistan’da karşılık buluyor. Gelen Hintli mobilya ithalatçılarından aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Hindistan genel olarak alımlarını Çin’den yapan bir ülke.

Ancak Türk mobilyası ile tanıştıktan sonra biz Çin’e karşı gerek kalitemizle gerekse fiyatlarımızla güçlü bir alternatif olarak kabul edildik.”

ÜST SEVİYEDE PAYLAŞIM

“Bütün bu gelişmelerden sonra Hindistan’da başlattığımız çalışmaları bir üst seviyeye çıkarabilmek için Hindistan’ın en önemli mobilya fuarı olarak gösterilen India International Furniture Fair mobilya fuarına üyelerimizle birlikte katılım göstermeye karar verdik” dedi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.