İnegöl Mobilyası Yeni Bir Döneme Hazırlanıyor! 1 Milyar TL’lik yatırım hazırlığı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Mobilyası Yeni Bir Döneme Hazırlanıyor! 1 Milyar TL’lik yatırım hazırlığı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Oca 2024 / Per 14:04
/ 6.100 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilyası’nda İMOS koordinatörlüğünde gerçekleşecek olan Mobilyası Garanti Markası, Tasarım ve Arge Merkezi, Malzeme Kütüphanesi gibi dev projeler için kaynak arayışı için bakanlıklar düzeyinde çalışmalar başladı. Projelerinin toplam yatırım değerinin 1 Milyar TL’yi bulacağı öğrenildi.

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği 7. Olağan Seçimli Genel Kurulu dün akşam İnegöl Ticaret Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

1 MİLYAR TL’LİK YATIRIM HAZIRLIĞI
Seçim sonrası üyelere teşekkür eden Osman Aybil; Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz projeler ile İnegöl Mobilyasını yeni bir döneme girmesini hedefliyoruz, Başta Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere, Şehrimizdeki diğer oda ve derneklerin ve Üniversitelerin katkıları ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın Kümelenme Destek programına başvurumuzu gerçekleştirdik, İMOS koordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz bu program çerçevesinde toplamda bir milyar TL’yi bulan Mobilyası Garanti Markası, Tasarım ve ARGE Merkezi, Malzeme Kütüphanesi gibi projelerimize kaynak oluşturmayı hedefliyoruz. Yeni yönetimimizi bekleyen önemli adımlar var. İnşallah ilerleyen zamanda bunları hayata geçireceğiz, şeklinde konuştu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Ahmet Güleç, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüseyin Özdemir, İstanbul İhracatçı birlikleri Genel Sekreter Yard. Kutay Oktay sektörde faaliyet gösteren dernek ve oda başkanlarının yanı sıra üyeleri katıldı.

Önceki dönem yönetim kuruluna plaket taktiminim ardından, dilek ve temenniler bölümü gerçekleşen kongre, aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Osman Aybil;’in yeniden başkan seçildiği Genel Kurulda yönetim yeni isimlerden oluştu.

OSMAN AYBİL GÜVEN TAZELEDİ
Osman Aybil yeniden başkanlığa seçilirken, Yönetim listesi Akif Yaşin, Fatih Mestan, Raşit Sert, Uğurtan Turgut, Tarık Karaca, Cengiz Ter, Ramazan Yılmaz, Veysel Şahin, Bahadır Usluer, Tevfik Samet Yılmaz, Gökhan Kınalıbaş, Sedat Sevinç, Murat Yağcı isimlerinden oluştu.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.