İnegöl Mobilyası’nın Kitabını Yazacaklar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Mobilyası’nın Kitabını Yazacaklar
02 Haz 2016 / Per 17:12
/ 257 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilyacılar Odası başlattığı yeni proje ile İnegöl Mobilyası’nın tarihini anlatan kitap yayınlayacak. Kitabı ise Halk Kütüphanesi Müdürü Kenan Kahraman yazacak.

YILLARDIR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR PROJE

Projeye başladıklarını anlatan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “İnegöl Mobilyası’nın tarihini anlatan, geçmişimizi aydınlatıp geleceğimize ışık tutacak tarihi değerde mobilyanın geçmişi ve geleceğimizi genç nesillerimize aktarmak için projesini yıllardır düşünüyorduk. Kısmet bu günlere oldu. Kütüphane müdürümüz ile birlikte İnegöl’ün geçmişten günümüze kadar mobilyamıza destek verenler ve geçmişe dayalı tüm bilgilerin yer alacağı bir kitap oluşturacağız. Bundan sonra kimse gelişi güzel konuşmayacak. Tarihimizi ortak bir yerden anlatacağız. Herkes farklı şeyler anlatıyor. Müdürümüz her şeyi araştırarak kitaba dökecek. Bizde elimizden geldiğince oda olarak kendisine destek vereceğiz. Bizim tahmin ettiğimizden daha güzel bir kitap olacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

MÜKEMMEL BİR KAYNAK OLACAK

Kütüphane Müdürü Kenan Kahraman ise en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyleyerek, “29 yıldır İnegöl’de yaşıyorum. Hayalimde İnegöl Mobilyası’nın tarihini yazmak vardı. Oda yönetimimizi canı gönülden kutluyorum. Allah nasip ederse 1 buçuk yıl içinde İnegöl Mobilya tarihini yazacağım. Tahminen 250-300 sayfalık bir kitap olacak. Yazdığım 8 kitaptan daha güzel olacak diye başlayacağım. Bu projeyi çok istiyorum. Bu yönetime kısmet oldu. İnegöl’de mobilyaya hizmet eden insanlarımızı, kuruluşları ve gönüllüleri yazacağız. Çok güzel bir eser kazandırmak istiyoruz. İnegöl’e mobilyacılık konusunda mükemmel bir kaynak ve çok güzel bir iz olacak. Benimde katkım olursa çok güzel olacak. Herkesten yardım alacağız. Mobilyacılarımızın yardımlarıyla eserimiz çok daha güzel olacak. Kaliteli bir baskı ile kutulu bir kitap olacak. Hediye edildiğinde iyiki yazılmış denilecek bir araştırma eseri olacak. Bana da bu imkanı sağladığı için yönetim kurulumuza defalarca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.