İnegöl Muş İlder Yeni Dönem Faaliyetlerine Başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Muş İlder Yeni Dönem Faaliyetlerine Başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 May 2024 / Cmt 15:21
/ 2.183 Kez Okundu
| |

İnegöl Muş İlder Derneği, yeni yönetimiyle birlikte 2024 yılı faaliyet planlarını ve İnegöl ekonomisinin içinde bulunduğu buhranı ele aldığı toplantı düzenledi. Toplantıda derneğin yıl boyunca gerçekleştireceği projeler, Muşlu hemşerilerin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

İnegöl Muş İlder Derneği, yılın ilk aylarında yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetimle birlikte faaliyetlerine başladı. Ramazan ayı ve yerel seçim süreçlerinin ardından ilk toplantısını önceki akşam Köfteci Celal adlı restoranda gerçekleştiren dernek, yeni dönem planlarını katılımcılarla paylaştı.

Geniş katılımlı toplantıda, dernek üyeleri, Muşlu hemşeriler ve İnegöl'den siyasi figürler bir araya geldi. Eski dernek başkanı Yunus Açkan ve bazı eski yöneticilerin yanı sıra, İnegöl Belediyesi CHP Meclis Üyesi Burhan Serbest ve İnegöl Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ferhat Mengi de toplantıya katılanlar arasındaydı. Sanayi Ticaret Odası Meclis Üyesi Reis Yurdakul da toplantıda yer aldı.

Toplantıda, derneğin 2024 yılında yapmayı planladığı faaliyetler ele alındı. Ayrıca, İnegöl ekonomisinin içinde bulunduğu buhran değerlendirildi ve bu konuda sorunlara ve çözümlere ilişkin tespitler yapıldı.

Alınan karar doğrultusunda, dernek yönetimi, önümüzdeki günlerde protokol ziyaretleri gerçekleştirerek, İnegöl ve Muşlu hemşerilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini ilgililerle paylaşacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.