İnegöl Müteahhitler Derneği kongreye gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Müteahhitler Derneği kongreye gidiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Haz 2024 / Pzt 11:17
1 dk okuma / 3.198 Kez Okundu
| |

İnegöl Müteahhitler Derneği kongreye gidiyor. 3 dönemdir başkanlık yapan Yusuf Şehitoğlu, kongre süreci ile ilgili bilgiler verirken, 6 yıllık başkanlık dönemini de değerlendirdi.

 

İnegöl'de inşaat sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan İnegöl Müteahhitler Derneği, 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yusuf Şehitoğlu görevini devrediyor.

Şehitoğlu, 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongreye ilçe halkı da davetli.

YUSUF ŞEHİTOĞLU 6 YILLIK BAŞKANLIK DÖNEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Son 6 yıldır İnegöl Müteahhitler Derneği'nin başkanlığını yürüten Yusuf Şehitoğlu, dernek üyelerine ve İnegöl halkına teşekkür ederek, görev süresi boyunca İnegöl'ün kalkınması ve inşaat sektörünün gelişmesi için önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Şehitoğlu, "3 dönem, 6 senedir üyelerimizin teveccühü ile bu görevi yerine getirdik. Bu süre zarfında İnegöl'ümüzün kalkınması ve inşaat sektörünün gelişmesi için elimizden geleni yaptık. Birçok projeye imza attık, sektörümüzün sorunlarını dile getirdik. Kentsel dönüşüm ile alakalı önemli girişimlerimiz oldu. İnegöl’de kentsel dönüşüm ile ilgili projeler hazırladık. Bu projelerin uygulanması bizleri çok memnun etti." dedi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.