İnegöl Orhaniyespor Voleybol'da Yeni Ön İsim Sponsoru: Mehmet Ege İnşaat!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Orhaniyespor Voleybol'da Yeni Ön İsim Sponsoru: Mehmet Ege İnşaat!
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Haz 2024 / Sal 17:14
1 dk okuma / 1.398 Kez Okundu
| |

İnegöl Orhaniyespor Voleybol'da heyecan verici bir gelişme yaşandı! Kulübün yeni ön isim sponsoru Mehmet Ege İnşaat oldu.

 

Kulüp Başkanı Şükrü Gümüş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, önceki dönem ön isim sponsoru Ortakçı ailesine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Öncelikle kulubümüzün bu noktalara gelmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen önceki dönem ön isim sponsorumuz Ortakçı ailesine teşekkür ederiz. Kız çocuklarımız için başlattığımız serüven artarak devam ediyor. Bu sene bizlere ön isim sponsoru olarak destek veren aynı zamanda yöneticimiz olan Mehmet Ege İnşaat firma sahibi Mehmet Ege beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Hep beraber umudu büyütmeye devam edeceğiz. Voleybol severlere sözümüz olsun bu takım bu sene şampiyon."

Mehmet Ege İnşaat firma sahibi Mehmet Ege ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İki sezondur yöneticiliğini yaptığım ve içinde bulunmaktan büyük bir keyif aldığımız kulübümüzün ön isim sponsorluğu bu sene bize kısmet oldu. Kurulduğu günden beri en büyük şiarı olan kız çocuklarına hizmet ilkesi benimde en hassas olduğum konuların başında geliyor. Ayrıca Başkanımzın dediği gibi bu sene hep beraber takımımızı şampiyon yapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Yolun sonu şampiyonluk olsun."

 

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.