İnegöl Şavşatlılar Derneğine Ziyaretler Devam Ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Şavşatlılar Derneğine Ziyaretler Devam Ediyor
21 May 2016 / Cmt 15:12
/ 375 Kez Okundu
| |

İnegöl Ahıska Türkleri Derneği başkanı Mehmet TAŞ dernek yönetimi ile beraber Durmuş AYDIN başkanlığında göreve gelen İnegöl Şavşatlılar derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Hoş geldin konuşması yapan Durmuş AYDIN Ahıskalılarla Artvinlilerin aynı soydan aynı boydan geldiklerini İnegöl’deki iki derneğin kardeş dernek olduğunu, kardeş Ahıskalıların sorunlarının çözümünde her zaman destekçileri olacaklarını, İnegöl’ün sorunlarının çözümünde ise beraber hareket edeceklerini söyledi. Durmuş aydın yine konuşmasının devamında İnegöl Ahıskalılar derneğinin, büyük acı ve sıkıntılar çekerek Türkiye’ye gelen Ahıskalıların vatandaşlık ve iskân sorunlarının çözümünde öncülük yapmasını takdire şayan olduğunu söyledi.

İnegöl Ahıska Türkleri Derneği başkanı Mehmet TAŞ İnegöl Şavşatlılar derneğinin Durmuş AYDIN Başkanlığında yeni yönetimi oluşturmasında son derece memnun olduklarını, Durmuş AYDIN ‘ın geçmişte dernek başkanlığı yapmış dernekçiliği bilen birisi olduğunu Yeni dönemde İnegöl Şavşatlılar derneği ve tüm İnegöl’e önemli hizmetlerde bulunacaklarına inandığını söyledi. Mehmet TAŞ Ahıskalıların İnegöl’de Artvinlilerle beraber aynı kentte beraber yaşamaktan çok memnun olduklarını iki kardeş derneğin bundan sonrada beraber ortak çalışmalar yapacağını söyleyerek yeni yönetime tekrar başarılar dileyerek çiçek taktim etti.

                Her iki dernek başkanı da bütün etkinliklerde her iki derneğin yoğun katılımla birbirini destekleyeceklerini, 29 mayıs Pazar günü İnegöl Şavşatlılar derneğinin Domaniç Kocayayla’da yapacağı pancarcı şenliğinin çok güzel olacağını ve katılımın yüksek olacağını söylediler.

inegolonline.com/diger_resimler/2152016-151150_574238.jpg" style="height:450px; width:600px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.