İnegöl TOKİ 3. Etap'ta vatandaşın sıkıntıları bitmiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl TOKİ 3. Etap'ta vatandaşın sıkıntıları bitmiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Şub 2024 / Pzt 16:16
/ 9.696 Kez Okundu
| |

İnegöl'de TOKİ tarafından inşa edilen 3. Etap konutları, hak sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. Uzun süredir heyecanla beklenen evlerin teslim edilmesiyle birlikte, evlerin kullanılamaz durumda olduğu ortaya çıktı.

İnegöl'de TOKİ tarafından inşa edilen 3. Etap konutlarının hak sahiplerine teslimi, beklenen mutluluğun aksine hayal kırıklığı yarattı. Uzun süre heyecanla beklenen evlerin teslim edilmesiyle birlikte, evlerin kullanılamaz durumda olduğu ortaya çıktı. Gönderilen fotoğraf ve videolarda, kapı çerçevelerinin kırık ya da eksik olduğu, banyo tesisatlarının sağlam yapılmadığı gibi pek çok sorun gözler önüne serildi.
 
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaşanan sorunlar hakkında yapılan haberlerin ardından bir açıklama yaparak, üstlenici firmanın mağduriyeti gidermek için adımlar atacağını belirtti. Ancak bu açıklama, evlerde barınamayacaklarını ifade eden hak sahiplerini tatmin etmedi. Her evde ufak ya da büyük çapta eksikliklerin bulunduğu, vatandaşların hak ettikleri evlere en kısa sürede kavuşmayı umdukları belirtildi.
 
Hak sahibi vatandaşlar, teslim edilen evlerin durumunun bir an önce düzeltilmesini ve yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyor. İnegöl TOKİ 3. Etap konutlarında yaşanan bu sorunlar, projenin planlama ve uygulama aşamalarındaki eksiklikleri gözler önüne serdi. 

Kaynak: Genç Gazete


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.