İnegöl Ülkü Ocakları, Şehit Annelerini Unutmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Ülkü Ocakları, Şehit Annelerini Unutmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Mar 2024 / Cum 08:05
/ 1.054 Kez Okundu
| |

İnegöl Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Eda Çakar ve ilçe yöneticileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti.

Çakar, yaptığı açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü; kadının bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında tam manasıyla bulunması gerektiğinin bir kez daha hatırlandığı gündür" dedi. "Biliyoruz ki, kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadının varlığı, kalkınmış bir toplumu inşa etmenin bir yolu olup, sosyal, ekonomik, kültürel ve çevresel başarının da ön koşuludur."

 
"Mücadelemizde kadın emeği var olduğu ve biz onlara gereken değeri verdiğimiz sürece, yarınlarımız daha güzel ve yaşanılabilir hale gelecektir inancındayız. Her birimiz devletin bekası için, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için, fikir ve gönül birliği ile gayret edecek, gelecek nesillerimizin en doğru şekilde yetişmesi için mücadele edeceğiz. Bu vesileyle başta aziz vatanımızın nadide parçası kıymetli şehit annelerimizin ve her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.