İnegöl Üniversitesinde İş İmzaya Kaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Üniversitesinde İş İmzaya Kaldı
30 Mar 2017 / Per 12:54
/ 7.018 Kez Okundu
| |

İnegöl Üniversitesi konusunda işin imzaya kaldığını belirten AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin 3 fakülteli olacağını söyledi.

Referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin İTSO’YU ziyaret etti.

Programın açılış konuşmasını yapan İTSO başkanı Metin Anıl İnegöl’e üniversite gelmesinin önemine vurgu yaparak “İnegöl’de en az 10-15 bin kişilik kurulacak olan üniversite İnegöl’ün sosyal yapısını yukarı çekecek ekonomisini güçlendirecek. Üniversiteyi bunun için istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde İşletme fakültemizde dekanımız başkanlığında 2 toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantıda ben İnegöl’ün yerelleri olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu işin olmazsa olmazı siyasi iradedir.  Sayın vekilimizi de bu konsorsiyum içerisinde olması gereklidir ifadesini kullandım. Biz ne kadar mücadele edersek edelim siyasi irade olmadan bu işin gerçekleşmesi bana göre mümkün değil.” İfadelerini kullandı.

İŞ İMZAYA KALDI

Üniversite konusunda işin imzaya kaldığını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin “İnegöl Üniversitesi kurulacak Allah nasip ederse. Siyaset bunu planladı. Uludağ Üniversitesinden rektör hocamın olur yazısı yükseköğrenim kurumuna gitti. 3 fakülteli mevcuttaki işletme fakültesi, tasarım mühendisliği fakültesi ve uygulamalı bilimler fakültesi. Bu konuda bir toplantı yapmaya gerek yok. Biz kararı aldık, karar ile alakalı imzaya kaldı. Sayın başbakanımız emrettiği zaman biz Bursa milletvekilleri olarak imzamızı atacağız. İnegöl Üniversitesini kısmet olursa kuracağız. Bunların hepsi zaman dilimi içerisinde gerçekleşecek. Bundan kaçmamız mümkün değil ihtiyaç. Sayısı 15 bin olur yapısı şöyle olur böyle olur biz sadece kuruluşunda görev alırız. Ondan sonrası sektörün yani sizlerin işi. “

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.