İnegöl’de 2 FETÖ mensubu yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de 2 FETÖ mensubu yakalandı
#İnegöl | Haber Merkezi
21 May 2024 / Sal 13:32
1 dk okuma / 6.640 Kez Okundu
| |

FETÖ mensuplarına yönelik gerçekleştirilen Kıskanç-16 operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ'ye karşı kararlılıkla mücadele edileceğini ve milletin huzuru için operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde 28 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kıskaç-16" operasyonunda 46 FETÖ şüphelisi yakalandı. Operasyon kapsamında İstanbul, Bursa, Adıyaman, Kayseri ve Balıkesir de yer aldı.

Yakalanan şüphelilerin örgütün hiyerarşisine göre hareket ettiği, devletin farklı kademelerinde görev aldığı ve emniyet mensuplarını örgüte kazandırmaya çalıştığı tespit edildi. Şüphelilerin ayrıca emniyet personellerini aile, tayin ve sağlık durumlarına kadar takip ettiği ve örgütün kodlama sistemine göre kodladığı da belirlendi. Örgütün "mahrem yapılanması"nda sorumlu düzeyde görev alan şüphelilerin örgüt üyeliğine ve kişisel bilgilerine göre kodlama yaptığı da ortaya çıktı.

Operasyonda İnegöl'den de 2 FETÖ mensubu yakalandı.
Bakan Yerlikaya, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "FETÖ'cülere göz açtırmayacağız. Milletin huzuru, birliği ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlar kararlılıkla devam edecek" dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.