İnegöl’de 2 zehir taciri tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Mar 2018 / Per 14:43
/ 15.574 Kez Okundu
| |

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekipleri bir gecede yaptıkları çalışma sonucu 2 kg‘den fazla esrar maddesi ve çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirilirken toplam 6 kişide adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekipleri yaptıkları fiziki takip sonrası Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde 06 AU 8882 plakalı aracı durdurdu.

2 KG’DEN FAZLA ESRAR

Araç içerisinde bulunan M.A.A ve C.C üzerinde yapılan aramada M.A.A’nın üzerinden bir miktar kullanıma hazır esrar maddesi ve metanfetamin isimli uyuşturucu maddesi çıktı. Şahısların aracında ve iş yerlerinde yapılan aramada 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet hassas terazi ve 2 kg’dan fazla esrar maddesi ele geçirildi.

UYUŞTURUCU HAPLA YAKALANDILAR

Soruşturmayı derinleştiren emniyet ekipleri H.T ve M.D isimli şahısları gözaltına aldı. H.T isimli şahsın üzerine yapılan aramada uyuşturucu çok miktarda hap ele geçirildi.

İfadeleri alınmak üzere karakola götürülen 4 şahıs ifadelerinin tamamlanmasının ardından, adliyeye sevk edildi.

KOM GÖZ AÇTIRMIYOR

İnegöl’de uyuşturucunun kökünü kazımak için fiziki takiplere ağırlık veren İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekipleri yaptıkları fiziki takipte Zafer Caddesi üzerinde Yabancı uyruklu olan Muhammed Ali E.’yi durdurdular. Şahsın üzerinde yapılan arama da çok sayıda captagon isimli uyuşturucu hap ele geçirdiler. Gözaltına alınan şahıs karakoldaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

SUÇÜSTÜNDE YAKLANDI

Öte yandan yine fiziki takip edilen ve K.Y uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına alınan şahıs karakoldaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen toplam 6 kişiden M.A.A ve H.T tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 4 kişi ise mahkemece serbest kaldı.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.