İnegöl'de 3 bin lira ödenecek!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de 3 bin lira ödenecek!
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Mar 2023 / Per 09:21
/ 7.937 Kez Okundu
| |

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümü desteklemek için kira yardımını artırdıklarını açıkladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde CNN Türk'teki "Tarafsız Bölge" programına katılarak, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kurum, kentsel dönüşümde vatandaşlara süreci yürütebilmesi amacıyla, kira yardımı, kamulaştırma yardımı, finans desteği ve faiz desteği gibi birçok destek verildiğini hatırlattı.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRA YARDIMI ARTIRILDI

Ülke genelinde devam eden kentsel dönüşüm projelerinde kira yardımının arttırıldığını belirten Bakan Kurum, "İstanbul'da 1500 lira olan kira yardımını 3 bin 500 liraya, Anadolu'da büyük illerimiz Ankara'mız, Bursa'mız, Antalya'mız ve İzmir'imizde 3 bin liraya çıkarıyoruz. Diğer Büyükşehirlerimizde 2 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Kalan diğer illerimizde kira yardımını 2 bin liraya çıkartıyoruz. Nisan ayından itibaren inşallah yeni kira yardımlarını vatandaşlarımızın hesaplarına yatıracağız." diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.