İnegöl’de 7 yıldır tutulmayan söz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de 7 yıldır tutulmayan söz
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Eyl 2019 / Çar 19:20
/ 4.748 Kez Okundu
| |

2012 yılında yapılacağı konuşulan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası, 7 yıl geçmesine rağmen halen yapılmadı. İnegöl’ün yeni bina hasreti yıllardır devam ederken; yeni binanın akıbeti ve ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.

2012 YILINDAN BERİ YAPILACAK

Uzun yıllar hizmet veren ve ihtiyaca cevap veremediği gerekçesi ile 2012 yılında İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni bina yapılması gündeme geldi. Mevcut binanın olduğu yerde yapılacağı açıklanan yeni bina 7 yıl geçmesine rağmen bir türlü hayata geçirilemedi.

OSMANLI VE SELÇUKLU MİMARİSİNDEN İZ TAŞIYACAKTI

Osmanlı Selçuklu mimarisi görsellerine sahip olacağı açıklanan yeni hizmet binasıyla alakalı gelinen süreçte birçok kez proje değişikliğine gidildi. Yeni binayla alakalı siyasilerin verdiği sözler havada kalırken; ilçe halkı yeni binanın ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Ancak yeni binanın akıbeti ve ne zaman yapılacağı ise bilinmiyor.

MİLLETVEKİLİ VİLDAN YILMAZ GÜREL YAPILACAK DEMİŞTİ

1,5 yıl önce Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, konuyu İçişleri Bakanına ilettiğini kaydederek; “Bundan sonra daha iyi bir ortamda emniyet sağlanacaktır. Bizler de bu noktada destek olacağız. Geçen hafta Süleyman Soylu Bakanımızı ziyarete gittiğimde ilçe binamızın çok kötü olduğunu, İnegöl’e yakışmadığını belirterek bina talebinde bulundum. O da hak verdi, güzel bir proje yapalım, dedi. Bunu söz olarak aldık. 3 bin 600 metrekarelik bir binayı yine aynı alanda konuşlandıracağız. Henüz tarihi net değil. İnegöl’ümüze hayırlı olsun” demişti. Ancak geçen 1,5 yılda bina ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.