İnegöl’de 8 lojman kiraya verilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de 8 lojman kiraya verilecek
#İnegöl | Haber Merkezi
20 May 2019 / Pzt 16:38
/ 4.051 Kez Okundu
| |

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre İnegöl’de büyükşehir kanunu ile kapatılan 4 beldede ki sağlık ocakları kiraya verilecek.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;Müdürlüğümüze ait boş olan, dolu olup şartlı olarak oturmaya devam edilen ve ekte özellikleri belirtilen lojmanlar sıra tahsisli olarak kiraya verilecektir. 5 yıllık sıra tahsis süresi dolmuş ve talep olmadığı için şartlı olarak oturmaya devam eden veya farklı kurumda kamu görevlisi olup ta talep olmadığı için Müdürlüğümüz lojmanında şartlı tahsisle oturan personel, ikamet ettikleri lojmana talep olması durumunda lojmanı en geç 15 Temmuz 2019 tarihine kadar boşaltacaklardır. Lojmana müracaat etmek isteyen personelin http://bursaism.saglik.gov.tr adresinde bulunan Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesinde bilgileri bulunan personellerle iletişim kurarak taleplerini 31 Mayıs 2019 tarihine kadar Müdürlüğümüz İdari Hizmetler Birimine bildirmeleri gerekmektedir.

TOPLAM 8 LOJMAN

Yapılan açıklamaya göre Cerrah’ta bulunan 2 Kurşunlu’da bulunan 4, Tahtaköprü’de bulunan 1 , Yenice bulunan 1 lojman kiraya verilecek


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.