İnegöl’de acil durum butonu geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de acil durum butonu geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eyl 2020 / Çar 18:57
/ 2.680 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Güvenli Park projesi kapsamında kamera konulan parklarımıza bundan sonraki süreçte ‘acil durum butonları’ yerleştirmek istiyoruz” dedi.

İnegöl Belediyesi ‘Güvenli Park” projesi kapsamında parklara güvenlik kameraları yerleştirmeye devam ediyor. Son olarak  Mahmudiye Mahallesi Cenon Bulvarında bulunan çocuk parkına kamera monte işlemi gerçekleştirildi. Burada açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, bir sonraki süreçte bu parklarda acil durum butonlarının yerleştirileceğini duyurdu.

Alper Taban yapmış olduğu açıklmada şu ifadeleri kullandı;

GÜVENLİ BİR ŞEHİR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
"Parkların daha güvenli hale gelmesi için ‘güvenli park’ uygulamasını bu parkımızda  da hayata geçirdik. Gönül ister ki hiçbir yere kamera koymayalım ve kolluk gücüyle takip yapmayalım ama büyüyen şehirlerde malum sorunları ortadan kaldırmak için de bu çalışmaları yapıyoruz. Biz güvenli bir şehir oluşturmak istiyoruz. Vandalizmin önüne geçmek istiyoruz çünkü bu parklar kamu malıdır ve tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır. Çocuklarımızın aileleri ile birlikte bu alanlarda güzel ve güvenli vakit geçirmelerini istiyoruz. Bazen yapmak daha kolay ve yaşatmak daha zor oluyor. Biz burada birinci uygulama olarak kameralarımızı yerleştiriyoruz." 

PARKLARA ACİL DURUM BUTONLARI GELİYOR
"Güvenli park uygulamasının devamı da gelecek. Bundan sonraki aşamalarda acil durum butonlarını parklarımıza yerleştirmek istiyoruz. Vatandaşımız burada bir tuşa basarak belediyemizin çözüm masasıyla anında görüntülü olarak konuşsun ve sorunu iletebilsin istiyoruz. Öncelikli olarak diğer parklarımızdaki uygulamaları hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Acil durum butonunu da yine başlamış olduğumuz parklardan hareketle bir bir faaliyete geçireceğiz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.