İnegöl'de AK Parti için anket yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de AK Parti için anket yapıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Mar 2023 / Çar 21:26
/ 6.789 Kez Okundu
| |

Milletvekilleri aday belirlemesine kısa süre kala İnegöl'de telefon üzerinden anket yapıldı.

Milletvekilleri seçimlerine kısa süre kala siyasi partiler aday belirleme süreçlerini başlattı. İktidar partisi AK Parti ise bu seçimlerde milletvekilliği adaylarını belirleme sürecinde ince eleyip sık dokuyor.

 
KAMUOYU ARAŞTIRMASI YAPILDI
AK Parti bu seçimlerde vatandaşların taleplerini anketler ve telefon üzerinden gerçekleştirdiği anketlerle belirme sürecine girdi.
MEVCUT VEKİLİ SORDULAR
İnegöl’de aranan vatandaşlara 2 soru soruldu. Sorulan ilk soruda AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in çalışmaları ve memnun olunup olunmadığı soruldu.
6 İSİM SORULDU
AK Parti’ye yakın bir anket firması telefonla yaptığı ankette İnegöl’de Vildan Yılmaz Gürel, Hüseyin Şahin, Yavuz Uğurdağ, Bülent Temelli Rıdvan Kocaağa, Semih Gülerer isimlerinden kimi milletvekili olarak görmek istersiniz sorusunu sorduğu öğrenildi.
 
GENÇ YAŞA ÖNEM
Öte yandan AK Parti’nin Bursa Milletvekilliği listesinde önemli değişikliğe gideceği, mevcut birçok milletvekilinin listede yer almayacağı kulislerde konuşulmaya başlanırken, yeni dönemde genç yaşa önem verilecek.
 
TANINIRLIK VE GÜVENİRLİK ÖNEMLİ OLACAK
AK Parti’nin aday belirleme sürecinde, anketler ve teşkilatın raporları önemli bir rol oynayacak. Halkın kimlere güvendiği kimlerin vekil olarak görmek istediği belirlendikten sonra rapor olarak genel merkeze sunulacak. Daha sonra burada toplanan komisyon milletvekili adayı olacağı isimleri açıklayacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.