İnegöl'de alt yapı çalışmaları ne zaman bitecek? Bozbey tarih verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2024 / Per 11:51
/ 5.010 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnegöl'deki altyapı çalışmalarının %45'inin tamamlandığını duyurdu. Bozbey, çalışmaların ne zaman biteceğine dair önemli bilgiler paylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ projeleriyle 17 ilçeye güçlü bir altyapı kazandırmaya devam ediyor. Ekonomik ömrünü doldurmuş şebeke hatları yenilenirken, yeni yerleşim alanlarına içme suyu şebekesi ulaştırılıyor. Çalışmalar, içme suyu şebeke hatlarındaki kayıp kaçak oranını düşürmeyi ve su şebeke yönetim sistemini oluşturmayı hedefliyor. Şu ana kadar 120 kilometresi tamamlanan hattın, toplamda 263 kilometreye çıkarılması planlanıyor. İşlemler tamamlandığında merkez mahallelerin içme suyu şebeke hatları tamamen yenilenmiş olacak.
 
14 MİLYON EURO'LUK YATIRIM
 
Başkan Bozbey, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve yetkililerle birlikte İnegöl'deki çalışmaları yerinde inceledi. Bozbey, eskiyen içme suyu hatlarının yenilenme sürecinin hızla sürdüğünü belirtti ve önümüzdeki yılın sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını söyledi. Bu yatırımların, kayıp kaçak oranını azaltarak hem BUSKİ'nin hem de vatandaşların kazançlı çıkacağı bir dönemi başlatacağını vurguladı.
 
İnegöl'deki altyapı yatırımlarına yaklaşık 14 milyon Euro harcanacağını belirten Bozbey, bu yatırımların izlenmesi ve teknik olarak doğru bir şekilde uygulanmasının önemine dikkat çekti. Başkan Bozbey, “İnegöl halkımızın çeşmeden akan suyu güvenle içebileceği bir ortamı oluşturmak istiyoruz. Bu hizmetlerle İnegöl’de huzurlu ve güvenli bir yaşam hedefliyoruz. Sahada emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.