İnegöl’de alt yapı problemi ne zaman çözülecek ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de alt yapı problemi ne zaman çözülecek ?
26 Tem, 2018 / Per 20:27
/ 40.215 Kez Okundu
| |

Her yağmur sonrası İnegöl’de ortaya çıkan görüntüler bu yağmurda da ortaya çıktı. Akıllara ise alt yapı problemi ne zaman çözülecek sorusu geldi.

İnegöl’de yaklaşık 2 saat süren sağanak yağış İnegöl’de hayatı felç etti. İnegöl’de yüzlerce araç yollarda kalırken alt geçitlerde biriken sular yüzünden araçlar ve içerisinde bulunan yolcu ve sürücüler saatlerce kurtarılmayı bekledi.

Her yağmur olduğu gibi sanayi ve çarşı içerisinde bulunan iş yerlerini su bastı. Ana caddeler dere görüntüsü oluştururken yeni Mesudiye köprüsünde ise şelale görüntüsü oluştu.

Yağmurla birlikte maddi ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldi. Alanyurt diş hastanesi önündeki bölümde yol çökerken okullar bölgesinde servis minibüsü içerisinde bulunan yolcuları ile beraber mahsur kaldı.
Yıllardır İnegöl’de alt yapı problemi dile getirilirken, yetkililerin alt yapı problemi ile alakalı gözle görülür bir çalışma yapmaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Büyükşehir kanunu ile beraber İnegöl’de alt yapı problemi çözüleceği vadedilse de aradan geçen 4 seneye rağmen İnegöl’de alt yapı her yağmur sonrası SOS veriyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.