İnegöl’de Askerlere Şanlı Uğurlama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Askerlere Şanlı Uğurlama
29 Tem, 2016 / Cum 15:40
/ 850 Kez Okundu
| |

İsaören Köyü’nde askere gidecek gençler için İsaören Köyü Muhtarlığı ve İsaörensporun beraber organize ettiği gecede, askere gidecek gençler İnegöl Mehter Takımı tarafından uğurlandı.

İsaören Köy’ü sakinleri gençleri asker ocağına yolcu etmek için özel bir program düzenledi. Birçokları günümüzde alışılmış bir şekilde, gece düzenleyerek, konvoy düzenleyerek, nara atarak Davul-zurnayla asker uğurlama gecesi yapıldı.

Düzenlenen geceye Siyasi parti yöneticileri, çeşitli dernekler, Mahalle muhtarları ve İsaören Köy’ü sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Gecede İnegöl Mehter Takımı konseri ile büyük bir coşku yaşattı. Köyün eski imamlarından Ayhan Kızmaz gençlerin askerliğinin hayırlara vesile olması için Kuran-ı Kerim  ve mevlid-i şerif okudu. Dualar edildi ve sonrasında geceye katılan 1500 kişiye yakın davetlilere yemek ikramı yapıldı.

İsaörenspor Kulüp Başkanı Ve Köy Muhtarı yaptığı açıklamada “Amacımız gelecek nesillerin milli manevi değerlere bağlı yetişmesi. Kutlamalarında bu doğrultuda yapılması en büyük dileğimiz. Gecemize katılan İnegöl Mehterine, Gecede Kuran-ı Kerim okuyan Ayhan Kızmaz hocamıza ve geceye katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.