İnegöl’de ’Başkan Erdoğan’ Coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ’Başkan Erdoğan’ Coşkusu
25 Haz 2018 / Pzt 00:12
/ 8.788 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, İnegöllü vatandaşlar kutlamalara başladı. Resmi olmayan sonuçlara göre; Recep Tayyib Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı olurken, AK Parti önünde toplanan yüzlerce İnegöllü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferini coşkulu bir şekilde kutladı. Meşalelerin yandığı kutlama, kent geneline yayıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin zaferi İnegöl’de coşkulu bir şekilde kutlandı. Seçim sonuçlarının belli olmasıyla ellerinde AK Parti ve Türk bayraklarıyla sokağa dökülen vatandaşlar, AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplandı. 

Her seçimde olduğu gibi AK Parti binası önü kutlamaların merkezi oldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na taşan kalabalık seçim zaferini kutlarken; bazı vatandaşlarda araçlarla uzun konvoylar oluşturdu.

İNEGÖL’DE COŞKULU KUTLAMA
Meşale ve havai fişeklerle renklenen kutlama programı nedeniyle Atatürk Bulvarı trafiğe kapandı. Kutlamalarda Kimi zaman MHP'li vatandaşların da ‘bozkurt’ işaretleriyle kalabalığa destek verdiği görüldü.

VİLDAN YILMAZ GÜREL MİLLETVEKİLİ OLDU
Parti önünde kurulan platformdan partililere seslenen Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, “Halkın aşığı, milyonlarca insanın umudu, mazlumların yardımcısı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevgilileri, hoş geldiniz… 
 İnegöl coşturdu ve yine yapacağını yaptı. Teşekkür ediyoruz. Bu akşam kazanan İnegöl’dür. 2001 yılında prangalardan kurtulmak üzere AK Parti’yi kuran Cumhurbaşkanımız bir yola başladı, bir sürü hizmet yaptı ancak biz yetmez diyoruz, hep birlikte yola devam edeceğiz” dedi.
REİSİMİZ YOLUNA DEVAM ETTİ
Belediye Başkanı Alper Taban ise “Sizlerle gurur duyuyoruz. Hepiniz sağ olun, var olun. Bizlere her türlü onuru, kıvancı, şerefi yaşattınız. Allah sizden razı olsun. Bugün seçim nihayete erdi. Muhakkak suretle sevineceğiz, coşkuyla kutlayacağız. Milletimiz reisine yürü dedi, devam dedi, reisimiz yoluna devam etti. Sizler bizlere güvendiniz, hiçbir zaman bu kadrolar bu görevi yerler altına almayacak.”

“Her zaman bizlere vermiş olduğunuz vazifelerle sizlere hizmet etmeye gayret edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, bu ülkenin evladına güvendiniz, inandınız. O size sordu, tamam mı devam mı dedi, siz de ona devam dediniz. Her ne kadar seçim sonuçları tam olarak açılmamış olsa da İnegöl çok güçlü bir şekilde bizlere destek verdi. İnşallah bizler de sanki ertesi gün seçim varmışçasına var gücümüzle çalışacağız.”

“Vildan Hanım mecliste yerini alacak ve o da İnegöl adına Ankara’da getirilmesi gereken hizmetler nelerse onların mücadelesini verecek. Yönetici arkadaşlarımızla beraber İnegöl’ü kaldığı yerden imar etmeye devam edeceğiz. Milletimize inanıyoruz, güveniyoruz. Milletimiz ne derse başımızın üstüne…” diye konuştu. 

DEMOKRASİ ŞENLİĞİ
“İnegöl bizi hiç yalnız bırakmadı, daima yanımızda oldu” diyen İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Allah sizden razı olsun. Yine hep beraber bu mutluluğu yaşıyoruz. Demokrasi şenliği… 2 tane pırıl pırıl kardeşim 18 yaşında cesaret göstererek milletvekilliğine adaylıklarını koydular. Onları canı yürekten kutluyorum. İnşallah gelecekte ülkeyi yönetmekte belki de İnegöl’ü yönetmekte söz sahibi olacaklar.”

“Böyle pırıl pırıl gençlerimizin sayısının artması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençliğin önünü açtı. Ne varsa gençlerde var. Yaşlıların tecrübesi, gençlerin enerjisi ile önce Türkiye sonra İnegöl ufku açık şekilde istediği hedeflere ulaşacaktır. Sizlerin desteği bizimle beraber olduğu müddetçe her zaman başımız dik, alnımız dik, çıtayı her zaman daha yükseklere taşıyacağız.”

“Bize inandınız, sandıkları patlattınız. Allah sizden razı olsun. Temelleri İnegöl’de atılan AK Parti’nin bugün İnegöl’de başkanını seçtiniz. İlk defa Türkiye Cumhuriyeti’nde başkan olan Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptınız. Hepiniz sağ olun, var olun. Sizlerin sayesinde Cumhur İttifakı kazandı ve öbür tüm birleşmeler sona erdi. Bu zaferi siz kazandırdınız. Sizlerin gayreti ve desteği olmasaydı bizler hiçbir şey yapamazdık. Siz her zaman yanımızdasınız. Hiçbir zaman gülen yüzünüz solmasın” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.