İnegöl’de bayramda hava nasıl olacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de bayramda hava nasıl olacak?
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Tem, 2021 / Cmt 18:30
/ 5.904 Kez Okundu
| |

Kurban Bayramı’nda kurban kesecekler ve tatil planı yapanlar “bayramda hava nasıl olacak?” sorusuna yanıt arıyor. Meteoroloji hava durumu tahminleri içerisinde bayramda görülmesi muhtemel tahminlerini yayınladı.

Bu yıl Kurban Bayramı’nın tamamı hafta içerisine denk gelecek. Arife gününün de birleştirilmesiyle birlikte bayram tatili 9 gün olarak belirlendi. Peki, bu süreç içerisinde tatil yapacak olanlar ve kurban kesecekler için hava durumu hangi bölgede nasıl seyredecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayrama ilişkin tahminlerini yayınladı. Buna göre 19 Temmuz 2021 Pazartesi yani Arife Günü ve 20 Temmuz 2021 Salı yani Kurban Bayramı’nın ilk günü yurdun tamamı sıcak havanın etkisinde olacak. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da sıcaklıklar 43 derecelere kadar çıkacak. Marmara’da ise 24 derece ile 33 derece arasında değişecek.

Bayramın ikinci günü ise Marmara ile Karadeniz’in doğusu yağışlı olacak. Bayramın üçüncü günü olan Perşembe günü ise yağışlı hava Marmara’da devam ederken Karadeniz’in tamamına yayılacak.

Bayramın son günü yani 23 Temmuz 2021 Cuma günü ise Marmara’da yağış kesilecek, Karadeniz’in tamamı ve Akdeniz’in geniş kısmı yağışlı olacak. Diğer illerde ise sıcaklık ve güneşin etkisi sürecek.

İNEGÖL'DE KURBAN BAYRAMI'NDA HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklığı en düşük18 en yüksek 32 derece...


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.