İnegöl’de “Bilim” konuşuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de “Bilim” konuşuldu
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Şub 2024 / Sal 10:52
/ 607 Kez Okundu
| |

MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi öncülüğünde, İlk ve Ortaöğretim öğrencilerine bilimsel farkındalığı artırmak için TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine ev sahipliği yapıldı.

MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde ,  İlk ve Ortaöğretim öğrencilerinde bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini toplumun tümünü yaymak amacıyla düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine ev sahipliği yapıldı.
TÜBİTAK Bİlim Söyleşileri kapsamında Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi Güven AKÇAY 'ı ağırlandığı ve 5.Mevsim Kültür ve Sanat Merkezinde " Öğrenen Beyin" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

 Programa katılan Cumhuriyetin fidanları olarak tanımlanan BİLSEM öğrencileri, geleceğin bilim insanlarıyla beyin, öğrenme ve hafıza konularında keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.

Ardından Kısa süreli hafızayı uzun süreli hafızaya dönüştürme teknikleri olan  kodlama, pekiştirme ve geri çağırma yöntemlerini uygulamalı olarak gösterildi. 

Sunumun ardından söyleşiyi gerçekleştiren Dr. Öğretim Üyesi Güven AKÇAY'a plaket ve teşekkür belgesi  takdim edilirken ,TÜBİTAK Bilim Söyleşileri  programın yürütücülüğü TÜBİTAK Bilim Söyleşileri  programın yürütücülüğü ve ev sahipliği yapan yapan kurum müdürü Gökhan YAVUZ'a teşekkür belgesi verildi. 
Bilim söyleşisine  katılan katılımcılara, öğrencilere ve ailelerine teşekkür edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.