İnegöl’de binlerce öğrenci ve ailesi haber bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de binlerce öğrenci ve ailesi haber bekliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eyl 2019 / Per 10:27
/ 5.898 Kez Okundu
| |

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler taşımalı eğitim kapsamından çıkartılmasının ardından, okulların açılmasına kısa süre kala, gözler problemin çözüleceğini söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e çevrildi.

 İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.

Alınan karar ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Alınan karar ile bu sene öğrenciler ücretsiz olarak taşınmayacak.

ÇÖZÜME KAVUŞACAKTI!

Alınan karara aileler ve öğrencilerin tepki göstermesi üzerine devreye giren AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel sonunun çözüme kavuşacağını belirtmişti.

SONA GELİNMİŞTİ

4 gün sonra okullar açılacak ve binlerce öğrenci Hacı Sevim Yıldız Kampüsü yolunu tutacak. Okulların açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen, taşımalı eğitim problemi yaşanan ve çözüm için sona gelindiği iddia edilen konu hakkında henüz yeni bir gelişme yaşanmadı.
 
Bir değişiklik olmazsa 9 Eylül 2019 Pazartesi itibari ile Hacı Sevim Yıldız Kampüsü’nde eğitim gören öğrenciler okula gitmek için ve öğlen yemeği yemek için kendi ceplerinden bedel ödeyecekler.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel çalışmaların sona gelindiğini böyle duyurmuştu;

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.