İnegöl'de bir firma hakkında daha konkordato kararı açıklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de bir firma hakkında daha konkordato kararı açıklandı
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Mar 2024 / Per 10:05
/ 21.140 Kez Okundu
| |

İnegöl'de faaliyet gösteren Nodus Mobilya İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adlı firmaya tanınan konkordato mühleti uzatıldı.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesiİnegöl'de faaliyet gösteren Nodus Mobilya İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için verilen konkordato süresini uzatma kararı aldı.
 
İŞTE MAHKEMECE YAYINLANAN KARAR

Davacılar , NODUS MOBİLYA İNŞAAT NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle; Yukarıdaki davacılara 05/12/2023 tarihli tensip kararlarıyla birlikte verilen üç aylık geçici konkordato mühleti 05/03/2024 TARİHİNDEN İTİBAREN 2 ( İKİ)AY SÜRE İLE UZATILMIŞTIR.
Geçici mühletle birlikte verilen tedbirler halen yürürlüktedir. Bu kapsamda İ.İ.K'nın 288/1 maddesine göre geçici mühlet, kesin mühletin sonuçlarını doğuracağından İİK'nın 294, 295, 296 ve 297 maddeleri kıyasen uygulanarak geçici mühlet içinde davacı aleyhine 6183 Sayılı Kanuna göre yapılan takipler de dahil olmak üzere hangi nedene dayanırsa dayansın her türlü ihtiyati tedbir, ihtiyati haciz ve muhafaza işlemleri de dahil tüm takip işlemlerinin yapılmaması yönünde verilen ihtiyati tedbir kararları geçerliliğini korumaktadır.
Tedbirler İ.İ.K.'nın 206'ncı maddesinin 1'inci sırasında yazılı imtiyazlı alacaklar ve rehinle temin edilmiş alacaklar açısından hüküm ifade etmez.
Geçici mühlet içinde görevlendirilen komiserin görevi devam etmektedir.
Mahkememizin 05/12/2023 tarihli tensip kararıyla verilen üç aylık geçici mühlet iki ay süre ile uzatılmış olduğundan ve kesin mühlet hakkındaki kararın geçici mühlet içinde verilmesi gerektiğinden 02/04/2024 günü saat 15:10 itibariyle duruşma yapılmasına karar verilmiştir
Duruşma Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2. Kat B bloktaki duruşma salonunda yapılacaktır. İsteyen alacaklıların duruşmaya katılmaları mümkün olduğu ilan olunur.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.