İnegöl'de böyle ticaret görülmedi! Suriyeli evi Faslıya kiralamış...

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de böyle ticaret görülmedi! Suriyeli evi Faslıya kiralamış...
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Nis 2024 / Paz 16:22
/ 7.425 Kez Okundu
| |

Sinanbey Mahallesi'nde gerçekleşen operasyonda, 11 yabancı uyruklu kişi illegal barınma ve kira suistimali suçlamalarıyla yakalandı. Bir ev sahibi, Faslı kiracısına evini 11 kişi için kiralamış, her birine 2500 TL adam başı kira talep etmişti. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen şikayet üzerine harekete geçerek baskın düzenledi.

Sinanbey Mahallesi'nde bulunan Letafet Sokak üzerinde yapılan operasyonda, toplamda 11 yabancı kişi yakalandı. Bu kişilerden 5'i çocuk olarak belirlendi. Operasyon sırasında, sağlık kontrolü için emniyete götürülen 6 yabancı uyruklu kişi tespit edildi.

 
Ancak olayın detayları daha da dikkat çekici. Ev sahibi olan bir Suriyeli, Fas uyruklu bir kişiye evini kiralamış. Ancak bu kiracı, evini toplamda 11 kişilik bir gruba kiralamış ve her birine 2500 TL adam başı kira almış. Bu durum, ev sahibinin kendi sınırlarını aşarak yabancı uyrukluları fazla kalabalık bir şekilde barındırmasıyla sonuçlandı.
 
İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçti ve yapılan baskınla toplamda 11 kişiyi gözaltına aldı. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.