İnegöl'de bugün hava nasıl olacak?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Haz 2024 / Pzt 08:20
1 dk okuma / 2.894 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan Pazartesi başta olmak üzere, hafta boyunca güneşli bir hava etkisi hakim olacak. İşte ayrıntılı İnegöl'ün bayram sürecinde hava durumu

 

Pazartesi günü sabah saatlerinde 14°C başlayacak olan Sıcaklık, öğle saatlerinde 32°C'ye ulaşacak. Rüzgar hızı 18 km/s civarında seyredecek ve gökyüzü tamamen açık olacak. Nem oranı ise %33 olarak ölçülecek. Yağış beklenmiyor, bu da dışarıda geçirilecek zamanlar için ideal bir gün vaat ediyor.

Salı günü, bayramın üçüncü gününde de güneşli bir hava devam edecek. Gün içinde Sıcaklık 33°C'ye kadar çıkacak ve rüzgar hızı 14 km/s olacak. Nem oranı %33 civarında kalacak ve yağış beklenmiyor. Açık bir gökyüzü, bayram ziyaretleri için uygun bir ortam sağlayacak.

Çarşamba ve Perşembe günleri, Salı günüyle benzer şekilde geçecek. Sabah saatlerinde başlayan 15°C'lik Sıcaklık, öğle saatlerinde 33°C'ye kadar yükselecek. Rüzgar hızı 15-16 km/s arasında değişecek ve yağış beklenmiyor. Güneşli hava, bayramın keyfini çıkarmak ve dışarıda vakit geçirmek için ideal olacak.

Cuma ve Cumartesi günleri boyunca da güneşli ve Sıcak hava etkisini sürdürecek. Sabah saatlerinde sıcaklık 17-18°C arasında olacak ve gün içinde 33-34°C'ye kadar çıkacak. Rüzgar hızı 16-18 km/s civarında olacak ve yağış beklenmiyor. Nem oranı %33 olarak ölçülecek.

Pazar günü ise Sıcaklık biraz daha artarak sabah saatlerinde 18°C'ye ulaşacak ve gün içinde 34°C'ye kadar çıkacak. Rüzgar hızı 18 km/s olacak ve güneşli hava devam edecek. Nem oranı %33 civarında seyredecek ve yağış beklenmiyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.