#İnegöl | Haber Merkezi
01 Oca 2020 / Çar 14:54
/ 11.136 Kez Okundu
| |

Alanyurt yolu üzerinde meydana gelen kazada; ara sokaktan yola çıkan panelvan minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken; minibüs devrildi. Kazada, 4 kişi yaralandı.




Alınan bilgilere göre; Alanyurt yolu üzerinde seyir halinde olan Mustafa Yavuz Keskin (25) yönetimindeki 16 JEB 52 plakalı hafif ticari araç, Ertuğrulgazi Mahallesi Ersoy Sokaktan ana yola çıkan  Turgut Aydın (27) idaresindeki 16 ACJ 589 plakalı panelvan minibüsle çarpıştı.

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada, sürücüler ile minibüste bulunan Faris Yılmaz (25) ve Yakup Bozkurt (26) yaralandı.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken; yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 

Ağır hasar alan araçların yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı.Bursa İl Jandarma Komutanlığı  ekiplerince  uyuşturucu ile  mücadele kapsamında, yılbaşı öncesi başta Uyuşturucu satışı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; bir süre önce Yenice Mahallesi'nde ikamet eden N.E., K.E. ve İ.K. isimli şahısların evinde piyasaya sürmek üzere hazır halde uyuşturucu madde bulundurduğu ve satışını yaptığı yönünde bilgiler alınmıştır. N.E., K.E. ve İ.K. isimli şahısların yakalanmasına yönelik 30 Aralık 2019 günü uyusturucu madde bulma köpeği "KAN" ile birlikte yapilan operasyonda Savcılıktan alınan arama kararına istinaden eş zamanlı olarak yapılan aramada; çocuk bezine sarılı vaziyette kullanıma hazır 1000 gram  Metamfetamin ile 250 g Skunk, 1 adet hassas terazi ve yaklaşık 700 adet Uyuşturucu ve Uyarıcı Sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat gereği  şüpheliler gözaltına alındı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.