İnegöl'de Coşkulu Gençlik Buluşması: Başkan Taban Gençlerle Bir Araya Geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Coşkulu Gençlik Buluşması: Başkan Taban Gençlerle Bir Araya Geldi
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Mar 2024 / Cum 16:25
/ 300 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Bizim Semtin Gençleri' isimli buluşmada İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban coşkuyla karşılandı.

Farklı organizasyonlarda her yaştan vatandaşla bir araya gelen Başkan Taban, Perşembe akşamı AK Parti Gençlik Kollarının misafiri oldu. Kuğulu Parkta yapılan organizasyonda meşaleler ve alkışlarla karşılanan Başkan Taban, gençlere hitap etti.

2019-2024 döneminde verilen sözleri hatırlatan Başkan Taban, beyanlarının yüzde 84'ünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Şehrin ihtiyaçlarına odaklandıklarını dile getiren Başkan Taban, "Sonuna geldiğimiz dönemde işimizi yaptık. Seçim sonrası kolları sıvayarak işimiz hizmet etmek dedik ve hizmetimizi son güne kadar sürdürüyoruz. Bir yandan da yeni döneme dair planlamalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki hafta gelecek 5 yılın projelerini paylaşacağız. Bizi heyecanlandıran, vatandaşlarımızda da heyecan uyandıracak projelerimiz var. Özellikle gençlerimizin memnun olacağı bir beyanname ile vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Yine en iyisini yapmak için göreve talibiz" dedi.

Gençler de İnegöl'e dair hayallerini, talep ve isteklerini Başkan Taban ile paylaştı. Karşılıklı istişare şeklinde gerçekleşen programda Başkan Taban, gençlerin sorunlarını dinledi ve notlar aldı.

Program, Başkan Taban'ın gençlerle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.