İnegöl'de Cuma günü temeli atılıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Cuma günü temeli atılıyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Mar 2024 / Sal 17:45
/ 11.055 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından Akhisar Mahallesinde yapımına başlanacak olan Yeni Spor Salonunun temel atma töreninin Cuma günü gerçekleştirileceği duyuruldu.

İnegöl’ün dört bir yanında yatırımlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, gençler için yeni bir tesisi daha şehre kazandırıyor. Akhisar Mahallesinde yeni kapalı spor salonu yapımı için çalışmalar başlıyor. Akhisar Mahallesi 2. Fatih Caddesinde, Akhisar köy içi meydanı olarak ifade edilen bölgede yükselecek salonun temel atma töreni 22 Mart Cuma günü 14.00’da gerçekleştirilecek.


Temel atma törenine ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrimiz gelişiyor, büyüyor. Özellikle genç nüfusumuzun vaktini faydalı işlerde geçireceği tesisler inşa etmek, geleceğimizi bu temeller üzerinde kurmak zorundayız. Bu düşünceyle Akhisar Mahallemizde bir spor salonu yapmak için çalışmalarımız devam ediyordu. Artık bu planlamaları hayata geçirecek seviyeye ulaştık. Akhisar köy içi meydanında yeni bir spor salonu yükselecek. İçerisinde; kapı saha, tribün, antrenman sahaları, soyunma odaları, antrenör odaları ve kafeteryanın yer aldığı Yeni Kapalı Spor Salonunun temel atma törenini ise 22 Mart Cuma günü 14.00’da mahalle sakinlerimiz ve tüm ilçe halkımızla gerçekleştirmek istiyoruz. Temel atma törenimize herkesi bekliyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.