İnegöl’de denetimler arttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de denetimler arttı
05 Tem, 2018 / Per 17:46
/ 3.123 Kez Okundu
| |

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hava sıcaklıkları ile birlikte artan motosiklet kullanımında kuralların uygulanması ve çevreye rahatsız veren şahısların yakalanması için bir haftalık motosiklet uygulamasının startını verdi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, hava sıcaklıkları ile birlikte artan motosiklet kullanımlarında kurallara uymayan ve çevreye rahatsızlık veren şahıslar üzerine bir haftalık uygulama planı çıkardı.

EVRAKLAR İNCELENDİ
 İnegöl’de bir hafta motosikletler üzerinde yoğun bir şekilde uygulanacak olan denetimler geçtiğimiz gün Kasım Efendi Caddesi üzerinde start aldı. Motosiklet uygulamasının gerçekleştiği ilk günde çok sayıda motosiklet durdurulurken, sürücülerin ve motosikletlerin evrakları incelendi. 

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Evraklarında eksik bulunan, plakasız, ruhsatsız ve çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilen motosikletlere cezai işlem uygulandı. 

İNEGÖL’ÜN FARKLI BÖLGELERİNDE YAPILACAK
Bir hafta süre ile İnegöl’de özellikle motosikletler üzerinde sürecek olan uygulamalar İnegöl’ün birçok farklı bölgesinde,  özellikle işler cadde ve sokaklarda yapılacağı öğrenildi. 

Öte yandan uygulamalarda abartı egzoz kullanan, plakasız ve ruhsatlı araçların sayısını azaltmak için yapıldığı bilgisine ulaşıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.