İnegöl'de Dev Sazan Baskını! Balıkçılar Hayrete Düştü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Dev Sazan Baskını! Balıkçılar Hayrete Düştü
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Mar 2024 / Cmt 12:16
/ 10.888 Kez Okundu
| |

Yenice Göleti, son zamanlarda balıkçıları şaşırtan bir balık avı etkinliğine ev sahipliği yaptı. İnegöl Amatör-Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyesi Kerim Çelikbilek ve ailesi, av yasağı öncesi unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadılar.

DEV SAZANLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Çelikbilek ve ailesi, üç günlük kamp süresince 30'dan fazla sazan balığı yakaladı. En büyük sazan 12 kiloyu geçerken, diğer sazanlar da irili ufaklı boyutlardaydı. Bu durum hem balıkçıları hem de gölet çevresindekileri hayrete düşürdü.

BALIKÇILARIN MUTLULUĞU

Kerim Çelikbilek, yaşadıkları heyecanı şu sözlerle dile getirdi: "Gittiğimiz ilk günü gecesinde 12 kiloluk bir pullu sazan oltamıza takıldı. Ertesi gün ise 8 kiloyu geçkin birde aynalı sazan tuttuk. Arkadaşlarımızla birlikte irili ufaklı yaklaşık 30 adet sazan oltamıza takıldı. Bu tuttuğumuz sazanlar bizleri mutlu etti. Buraya kadar boş gelmemiş olduk."

YAKLAŞAN AV YASAĞI

Bu büyük av, yaklaşan av yasağı öncesi balıkçılar için de bir moral kaynağı oldu. Çelikbilek ailesinin yakaladığı dev sazanlar, gölet çevresinde bolca hatıra fotoğrafının çekilmesine neden oldu.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.