İnegöl'de Doğumhane Merdivenlerinde Doğan Kediler Sağlıklı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Doğumhane Merdivenlerinde Doğan Kediler Sağlıklı!
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Mar 2024 / Pzt 11:13
/ 10.231 Kez Okundu
| |

İnegöl Devlet Hastanesi'nde doğumhane merdivenlerinde doğum yapan bir kedi 3 yavru dünyaya getirdi. Anne ve yavrularının sağlık durumu iyi.

İnegöl Devlet Hastanesi'nde yaşanan ilginç bir olayda, doğum zamanı gelen bir kedi, doğumhane merdivenlerinde doğum yaptı. Hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarının şaşkın bakışları arasında 3 yavru dünyaya getiren kedi ve yavrularının sağlık durumu iyi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?
Doğum yapmak üzere olan kedi, İnegöl Devlet Hastanesi'ne girerek yer aramaya başladı. Doğumhane bölümü merdivenlerine yatan kedi, burada doğum yapmaya başladı. Olayı gören vatandaşlar durumu İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri'ne bildirdi.

KEDİ VE YAVRULARI SAĞLIKLI
Henüz bir yavrusunu doğuran kedi, belediye ekipleri tarafından İnegöl Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezine götürüldü. Merkezde yapılan kontrolde kedinin 3 yavrusu daha dünyaya geldi. Veteriner hekimler tarafından yapılan tetkikler sonucunda anne ve yavrularının sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

VETERİNER HEKİMDEN AÇIKLAMA
Olayla ilgili açıklama yapan Veteriner Hekim Aziz Muhammedoğlu, "Doğum yapmak üzere olan kediyi ekiplerimiz alarak merkezimize getirdiler. Doğumu kontrolümüz altında gerçekleşti. Şu anda anne ve yavrularının sağlık durumu gayet iyi durumda" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.