26 Haz 2018 / Sal 19:41
/ 30.355 Kez Okundu
| |

İnegöl’de dolu yağışı beklenirken otoparklarda ise araç yoğunluğu arttı. Meteoroloji yetkilileri yağmurun devam edeceğini dolu riskinin azaldığını belirtti.

Meteoroloji yetkililerin İnegöl’de dolu yağışı beklendiği ifadelerinin ardından birçok İnegöllü araçlarını otoparka çekerek olası dolu yağışından araçlarının zarar görmesini engellemek istedi.

İnegöl’de otoparklarda doluluk oranı artarken otoparklarda yer bulamayan araç sahipleri ise araçlarını saçakların altlarına park etti.

DOLU RİSKİ AZALDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’dan yeni açıklama yapıldı. Açıklamada, “Marmara’da öğle saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış Bursa ve Tekirdağ bölgelerinde dolu şeklinde etkili olmuştur. Yağış, Marmara denizi üzerinden geçerek akşam 17.00 sıralarında İstanbul’da etkili olmaya başlamıştır. Yağışın il genelinde aralıklarla gece yarısına kadar devam etmesi beklenirken dolu ile ilgili risk en aza inmiştir” ifadeleri yer aldı.

KAZANCI’DA ETKİLİ OLDU

İnegöl’e 5 km uzaklıkta bulunan Kazancı bölgesinde ise dolu yağışı etkili oldu.

YAĞIŞ DEVAM EDECEK

Meteroloji Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Balıkesir, Bilecik ve Bursa ve İnegöl'de beklenen gök gürültülü yağışların yer yer kuvvetli (15-30 kilogram/metrekare) olacağının tahmin edildiği ifade edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.