İnegöl’de ekmeğe gelecek zam belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ekmeğe gelecek zam belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Kas 2021 / Çar 19:21
/ 25.384 Kez Okundu
| |

Girdi fiyatlarının sürekli artmasından dert yanan İnegöl’de ki fırıncılar 230 gram ekmeğin 3 liraya çıkarılması talebiyle toplantı yaptı.

İnegöl’de fırıncıların ekmeğe yeni bir zam yapmak için hazırlıkta olduğu öğrenildi. Girdi fiyatlarının sürekli artmasından dert yanan fırıncılar 230 gram ekmeğin 3 liraya çıkarılması talebiyle toplantı yaptı. Ekmek fiyatları ile ilgili gerekli girişim ve görüşmelerin yetkili mercilerle paylaşılması yönünde oybirliğiyle tavsiye kararı alındı.

AĞUSTOS’TA ZAM YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz ağustos ayında girdi maliyetlerinin yükseldiği ve fırıncıların zarar ettiği gerekçesiyle İnegöl’de ekmeğe zam yapılmış, 230 gram ekmeğin fiyatı 2 TL olmuştu.

YENİ ZAM HAZIRLIĞI

Aradan geçen 4 ay sonrası fırıncılar maliyetlerin artması gerekçesiyle yeni bir zam hazırlığında olduğu öğrenildi. Maliyetlerin artışını öne süren fırıncıların 230 gram ekmeğin 3 TL’den satılması için girişimleri başlattı.

İTSO MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK

İnegöl Fırıncılar Kooperatifi, 230 gram ekmeğin 3 TL’den satılması için İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine fiyat artırmak için teklif sunulacağı öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.