İnegöl’de Erkan Dönmez ve Bengül Kavlan krizi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Erkan Dönmez ve Bengül Kavlan krizi
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Mar 2024 / Pzt 13:08
/ 3.282 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl ilçe yönetimi eski ilçe başkanı Bengül Kavlan ve eski milletvekili adayı Erkan Dönmez ile ilgili disiplin süreci başlattı.

CHP’nin İnegöl’de ki önemli isimlerinden olan ve son seçimde İnegöl’de CHP’nin oylarını arttırarak, Bursa’nın 2. Bölgesinden 3. Milletvekilinin çıkartılmasında önemli bir paya sahip olan Erkan Dönmez disipline sevk edildi.

Erkan Dönmez’in, Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkanı Aday tanıtım toplantısına katılması burada toplu fotoğrafa katılarak ellerini kaldırması nedeniyle disipline sevk edildiği öne sürüldü.

KARAR UYGULAMAYA GEÇMEDİ
Tiviport’un konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Zemci Şahin, parti suçu işlediğini söylediği Erkan Dönmez için disipline sevk kararı aldıklarını ancak henüz uygulamaya geçmediklerini belirtti. Şahin, disiplin kararının uygulamaya geçip geçmemesini, Dönmez’in tavırlarının belirleyeceğini sözlerine ekledi.

KAVLAN’DAN SAVUNMA İSTENDİ
Bengü Kavlan’ı ise hem Saadet Partisi toplantısına katıldığı hem de sosyal medya paylaşımları nedeniyle disipline sevk ettiklerini belirten Şahin, Kavlan’dan savunma istediklerini de belirtti.

BANA RESMİ BİR BİLGİ GELMEDİ
Konu hakkında İnegöl Online’a konuşan CHP eski milletvekili adayı Erkan Dönmez “Bana resmi olarak bir tebliğ gelmedi. Sadece kulaktan dolma disipline sevk edildik diye haberler geliyor. Geçen gün partideydim yine bana kimse bir şey demedi. Disiplin için bahsettikleri Hasan başkanın aday tanıtım töreninin üzerinden de bir ay geçti.” Dedi.

PARTİ TABAN’INDA TEPKİYE NEDEN OLDU
Öte yandan partinin emektarları olan 2 ismin disipline verilmesi tabanda tepkilere neden oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.