İnegöl'de eski eşi tarafından bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2024 / Per 18:53
2 dk okuma / 6.343 Kez Okundu
| |

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde eski eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan Sevda Ç. İsimli kadın yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

BIÇAKLANDIĞIMI SONRADAN FARKETTİM
İnegöl Online'a konuşan Sevda Ç., “Ben müzisyenlik yapıyorum. İş dönüşü eski eşim S.A. birden kapının önünde belirdi.  Ne olduğunu anlamadım. Başka kardeşim sandım. Kardeşim olduğunu düşünürken o sırada bıçaklanıyormuşum. Uzun süre boğuştuk ve sonra eve kaçtım. Ne olduğunu anlamadım. En son Tahtaköprü’de olduğum için bir an Tahtaköprü’de olduğumu düşündüm. Sonra elime telefonu alıp 112’yi aradım. Bu sırada bilincimi kaybetmişim. Komşularım sesimi duymuş ve beni aşağıya indirmişler. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldım.
 
BU OLAY İLK DEĞİLDİ
Bu olay ilk değildi. 11 yıl evli kaldık. Bu süreç içinde fiziksel ve psikolojik şiddet yaşadım. Çocuğum olduğu için belli etmedim. Çocuğum için güçlü olmam gerekiyordu. Sayısız şikayette bulundum. Bir okulun önünde de şiddet görmüştüm. Öğretmen ve velilerde şahit olmuştu. Burnum kırılmıştı ve darp raporu almıştım.
 
SESİMİ DUYUN
Ben bugüne kadar kimseden bir şey beklemedim, tek istediğim gerekli ceza verilsin ben güçlü olmaya devam edeceğim. Kimseye yük olmadan hayatıma devam edeceğim. Lütfen benim sesimi artık duyun.” İfadelerini kullandı.
 
GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR
Sevda Ç.’nin avukatı Ceylan Öztürk ise şunları söyledi; “Adli kontrolle serbest bırakılan şüpheli S.A. olay günü müvekkilimi açıkça ölümle tehdit etmiştir. Müvekkilim akşam eve döndükten sonra vahşice katledilmeye çalışılmıştır. Kendisinin şu an yanımda olması bir mucizedir. Şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılması bizi oldukça şaşırtmıştır. Biz ilgili mercilere gerekli itirazlarımızı yaptık. Müvekkilimin yaşadığı bu talihsiz olay ilk değildir. Kendisinin sayısız şikayeti mevcuttur. Adaletin tecelli edebilmesi için bir kadının daha ölmesine ihtiyaç duyulmaktadır. Bir kadının daha kadın cinayetine kurban gitmemesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Umuyorum ki Sevda ve onun gibi kadınlar ölmeden adalet doğru zamanda tecelli eder. Unutulmamalıdır ki geç gelen adalet, adalet değildir.”

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.