İnegöl’de Fıkra Gibi Olay

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Fıkra Gibi Olay
15 Eki 2015 / Per 18:26
/ 3.765 Kez Okundu
| |

Emniyetin yaptığı uygulamada trafikten men edilen aracı almaya gelen çekici, eksiklerinden dolayı trafikten men edildi. Trafikten men edilen çekici, aynı firmaya ait başka bir çekiciyle otoparka çekildi.

İlginç olay bugün öğlen saatlerinde Orhaniye Mahallesi Varışlısoy Sokak üzerinde yaşandı.

TRAFİK EKİPLERİ ŞOK YAŞADI

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği ekipleri, sokak üzerinde ters yön uygulaması yaptı. Uygulamada eksiklerinden dolayı bir aracı trafikten men eden emniyet ekipleri, aracın otoparka çekilmesi için kurtarıcı istedi. Uygulamanın yapıldığı alana gelen 59 PU 454 plakalı çekicinin sürücüsüne, “Size araçları emanet ediyoruz. Sizin evraklarınızı bir kontrol edelim” demesi üzerine çekicinin evraklarını kontrol eden trafik ekipleri, büyük şok yaşadı.

K BELGESİ, SRC, SİGORTA YOK

Trafik ekipleri, K belgesi olmayan çekici ile meslek yeterlilik belgesi olmadığı halde çekici kullanan şoföre ceza yazdı. Trafik ekipleri cezanın yanı sıra sigortası olmayan çekiciyi trafikten men etti.

ÇEKİCİ ÇEKİCİYE YÜKLENİP GÖTÜRÜLDÜ

Emniyet ekiplerinin dikkati sayesinde ortaya çıkan bu skandalın ardından, trafikten men edilen çekicinin otoparka çekilmesi için de yine aynı firmaya ait başka bir kurtarıcı uygulama noktasına çağırıldı. Çekici, bir başka çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.