İnegöl’de fırıncılara ücretsiz hijyen eğitimi verilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de fırıncılara ücretsiz hijyen eğitimi verilecek
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2023 / Pzt 10:40
/ 3.317 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret Sanayi Odası’ndan İnegöl’de bulunan ekmek fırınlarına ücretsiz ekmek hijyen eğitimi verilecek.

İTSO’dan yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı;

Beslenmemizin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik yasal düzenlemeler 01.04.2012 tarih ve 28163 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe giren TGK- Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği (Tebliğ No.2012/2) 'nde yer alıyor.
 
Odamız üyelerinden faaliyet gösteren fırıncı, ekmek ve ekmek üreticilerine hijyen konusunda eğitim verilebilir. Bu çerçevede üreticiden, son tüketiciye kadar geçen süreçte ekmeğin sağlıklı ortamda üretilmesi ve üreticilere yasal sorumluluklarının anlatılması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, 24 Ekim 2023 Salı günü saat 10.00’da Odamız konferans salonunda, Odamız üyesi fırınlarda ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışan ve fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan personele yönelik ücretsiz Ekmek Hijyen Eğitimi verilecektir.
 
Söz konusu Ekmek Hijyen Eğitimine katılmak isteyen ilgili sektördeki üyelerimizin 23 Ekim Pazartesi gününe kadar Odamıza kayıt yaptırması gerekmektedir.
 
BİLGİ VE KAYIT İÇİN:
 
Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli
 
Tel: 0224 714 82 60, dahili: 141


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.