Bursa’nın İnegöl ilçesinde yağma ve gasp suçlarından aranan bir şahıs, polis ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalandı. Detaylar haberimizde.
POLİS EKİPLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yağma ve gasp suçlarından aranan bir kişi, polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, İnegöl İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde operasyon gerçekleştiren ekipler, 34 NV 4939 plakalı aracın önünü keserek şüpheliyi durdurdu.
ARAÇTA BULUNAN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda, araçta bulunan A.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin yağma ve gasp suçlarından aranıyor olduğu tespit edildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Gözaltına alınan A.K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Yetkililer, şüpheli hakkında detaylı bir inceleme başlatıldığını bildirdi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL