İnegöl’de genç kıza tecavüz iddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
16 Tem, 2018 / Pzt 10:01
/ 77.873 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Kurşunlu Mahallesi’nde iddiya göre 22 yaşındaki bipolar bozukluğu olan bir kıza birden fazla kişi tarafından tecavüz edildiği iddiası şok etkisi yarattı.

Edinilen bilgiye göre olay İnegöl'e bağlı Kurşunlu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan ikametinden kaçan G.U Kurşunlu Mahallesine geldi. Burada tanıştığı bir kişi tarafından bağı evine götürülen G.U iddiaya göre birden fazla kişi tarafından tecavüze uğradı.

ÇOK KİŞİ GÖZALTINDA

Konunun adli makamlara ulaşmasının ardından olaya karıştığı iddia edilen bir çok kişi gözaltına alındı. 

BİPOLAR ÖZÜRLÜ

Olay ile alakalı detaylı soruşturma sürerken tecavüze uğradığı iddia edilen 22 yaşındaki G.U'nun %40 bipolar  bozukluğunun olduğu öğrenildi.

KAYBOLDUĞUNDA AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU

Öte yandan kızının kaybolduğu zaman açıklamalarda bulunan genç kızın annesi S.U “Çocuğum ‘anne ben markete gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı. Marketle aramız uzak değil 20 dakika sonra markete gittim. Kızım oraya hiç gitmemiş. Sağı solu her yeri aradım taradım. Daha sonra koşarak emniyete gittim. Hiçbir yerde kızımı bulamadım. Benim çocuğum tedavi görüyor şu an ilaçlarını içemiyor. Aylık iğnesi var, vurulmadığı zaman krizlere girer. Daha büyük şeylere kalkışır. Benim çocuğum hasta. Benim çocuğumu bırakın, tedavisi yarım kalmasın. Benim çocuğumun tedavisi yarım kalırsa daha büyük felaketler olabilir. Ne olursunuz benim çocuğumu bırakın. Çocuğum ilaçlarını hiç içemiyor. Şimdi çocuk ne durum da ben bilmiyorum. Ölü mü? Sağ mı? Öldürdüler mi? Ne yaptılar? Bilen yok. Benim çocuğumun tedavisi yarım kalmasın. Allah aşkına benim çocuğumu bana verin. Geceleri çocuğum rüyalarıma giriyor ‘anne beni gel al’ diyor” şeklinde konuştu


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.