İnegöl’de ihalelere korona önlemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ihalelere korona önlemi
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Mar 2020 / Sal 16:16
/ 3.897 Kez Okundu
| |

İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru kapsamında coronavirüs salgını nedeniyle ihalelerin internet ortamında yapılacağı bildirildi.

İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, “Çin’ in Vuhan Kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak nitelendirilen Koronavirüs (Kovid-19) Büyük risk altında olan 65 ve üzeri yaşlardaki vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın 21.03.2020 tarihi saat 24.00’den sonra ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri sınırlandırılmış ve sokağa çıkmaları yasaklanmıştır.  İşletme Müdürlüğümüz bu kapsamda tedbirler almış olup kapalı alanda yapılan Oduna Dayalı Açık Arttırmalı ihale satışlarını iptal etmiş bulunmaktadır. Müşterilerimiz ve Firmalarımızın işlerini aksatmamak adına ihaleler artık E-İhale https://esatis.ogm.gov.tr/  sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda İşletme Müdürlüğümüz tarafından 07/04/2020 Tarihinde Saat 10:00’ da Orman Emvali İhalesi gerçekleştirilecektir. E-İhale sistemine kayıt olmak ve işlem yapabilmek için gerekli yönergeler https://esatis.ogm.gov.tr/dokumanlar  üzerinden takip ederek gerçekleştirebilirsiniz. E-İhale için istenilen belgeler ise;
Ticaret Sanayi Odası Belgesi ,E-Satış Müşteri Üyelik Sözleşmesi, Esnaf Odası Belgesi, Vekaletname, İmza Sirküsü, Vergi Levhası. Bu kritik süreçte sağlığımız açısından büyük önem arz eden tedbirlerin uygulanmasında; vatandaşlarımızın desteğini bekliyor ve zaruri durumlar dışında evlerinde kalmalarını; duyurulan temizlik kurallarına titizlikle uymalarını ve yakın temastan kesinlikle kaçınmalarını önemle rica ediyoruz. Yeni tedbirler alınması halinde halkımız tekrar bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.