İnegöl'de İhtiyar Delikanlılar Spor Şenliğinde Kıyasıya Yarıştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de İhtiyar Delikanlılar Spor Şenliğinde Kıyasıya Yarıştı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Haz 2024 / Sal 18:09
1 dk okuma / 1.588 Kez Okundu
| |

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İnegöl Huzurevi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Spor Şenliği, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçe Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, yaşlı vatandaşlarımız kıyasıya yarıştı ve sporun keyfini çıkardı.

Spor şenliğine İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Derya Uysal Tuncay, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Tepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, İlçe Tarım Müdürü Kamil Oruç, Şakir Lakşe İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş ve öğrenciler katıldı. Katılım oldukça yoğundu ve etkinlik büyük ilgi gördü.

Madalya ve Kupalarını Aldılar

Yarışmalarda gösterdikleri performansla göz dolduran ihtiyar delikanlılar, madalya ve kupalarını protokol üyelerinin elinden aldılar. Etkinlik sonunda yapılan açıklamada, “Gelecek yıl aynı tarihte tekrarını yapmaya ve yıl boyunca her hafta salonumuzda onları ağırlamaya söz verdik. Şenliğimizi onurlandıran başta sayın kaymakamımız olmak üzere tüm protokol üyelerine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenör ve çalışanlarına, Huzurevi Müdürlüğü'ne ve ihtiyar delikanlılarımıza teşekkür ederiz” denildi.

İhtiyar Delikanlılar Sporla Buluşuyor

Bu tür etkinlikler, yaşlı bireylerin sosyal hayatlarına renk katarken, onların fiziksel ve ruhsal sağlığına da olumlu katkılar sağlıyor. İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İnegöl Huzurevi Müdürlüğü'nün düzenlediği bu anlamlı etkinlik, her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelecek ve daha fazla yaşlı vatandaşımıza spor yapma imkânı sunacak.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.