İnegöl'de iki siyasiden birbirlerine sert ifadeler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de iki siyasiden birbirlerine sert ifadeler
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Mar 2022 / Paz 18:54
/ 10.236 Kez Okundu
| |

AK Parti eski İnegöl Belediye Meclis Üyesi Berat Ertopuz ve eski DP İlçe Başkanı Salim Kaplan sosyal medya üzerinden tartıştılar.

AK Parti eski İnegöl Belediye Meclis Üyesi Berat Ertopuz, Ayçiçek yağına zam beklentisi üzerine marketlere koşturan vatandaşlara atıfta bulunarak sosyal medya hesabından “Haftaya kefene zam gelecek diye bir haber çıksa,kefen almaya gidecek bir sürü mal var bu ülkede” ifadelerini kullandı.
Bu ifadelerin ardından
eski DP İlçe Başkanı Salim Kaplan ise bu gönderinin altına “Devleti soyanlar millettin hakkını yiyenler kuyruğa gider” yorumunda bulundu.
Bu iki yorumun ardından iki siyasinin tartışması giderek büyüdü.

İŞTE O İFADELER;


 
BİRBİRİNİZİ KIRMAYA GEREK YOK
Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise iki siyasiyi etiketleyerek şu ifadeleri kullandı “Siyasette ve İnegöl'de toplumun değer verip sevdiği iki önemli kişilersiniz. Politik farklılıklar için birbirinizi kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bunun yerine mevcut sorunları çözüme ulaştırmak için ortak bir platform oluşturmanız çok daha güzel olacaktır. Özellikle Salim abim yıllardır çizgisini bozmadan siyasette çaba gösteren birisi. Karşılıklı çözüm odaklı fikir alışverişi ikinizinde değerine değer katacaktır.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.