İnegöl’de ilki yapıldı, Çocuk sokağı hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de ilki yapıldı, Çocuk sokağı hizmete girdi
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Eyl 2023 / Pzt 11:40
/ 15.370 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından çocuk dostu sokağı, Süleymaniye Mahallesi Özkent sokakta hizmete girdi.

Çocuklar için " Çocuk Dostu Sokak " çalışmasını Süleymaniye Mahallesi Özkent sokakta hizmete girdi.
 
İlçe protokolünün yoğun katılım gösterdiği programda, ilçe protokol üyeleri İstaş Kentaş okulu öğrencileri renkli dakikalar geçirdi..

ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK
Süleymaniye Mahallesi Özkent Sokak üzerinde gerçekleştirilen çalışmada sokak üzerine mini park ve renkli trafik işaret ve işaretçileri konuldu.

DAHA GÜVENLİ NİTELİKLİ ALANLAR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Programda açılış konuşması yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban " Yeni öğretim yılı hayırlı olsun. Burada düzenlemeler yaptık. İstaş Kentaş okulumuzun hemen on kısmındayız burada araç çok yoğun arkadaşlarınız buradaki eksikleri tanımladılar. Bizlerde proje ekiplerimiz ile burada tespitler yaptık. Burada bir tanımlama yaptık trafik yükünü hesapladım görüş ve öneriler aldık çizgilerle boyalarla güvenli alanlar oluşturduk. Çok basit ama çok büyük farkındalık oluşturacak bir çalışma gerçekleştirdik. Proje son hali demiyoruz anketimize katılarak fikir ve katkı koyabilirsiniz. Burada daha güvenli nitelikli bir alan oluşturmak daha mutlu alan yapmak istiyoruz. Biz bu dokunuşla öğrencilerimizin kalbine girerek onları da mutlu etmek istiyoruz .

FONKSİYONEL BİR İŞ OLMUŞ
Kaymakam Eren Arslan ise " Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Burada gerçekten yapılan iş göze batmıyor ama fonksiyonel bir iş olmuş. Bu iş çok kıymetli başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Yapılan her iş çok güzel ve kıymetli ama bunları kullanırken de özen göstermemiz lazım"

ANKETE KATILDILAR
Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve çocuklar projenin gelişimi için konulan ankete katılım gösterdiler.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.