İnegöl'de indirimli et bu marketlerde satılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de indirimli et bu marketlerde satılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2022 / Cum 18:31
/ 23.600 Kez Okundu
| |

Kırmızı et fiyatına geçtiğimiz gün yapılan yüzde 48’lik artışın ardından yeni zamların ilerleyen günlerde geleceği vatandaşın gündemindeyken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Et ve Süt Kurumunun (ESK) 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışının başladığını duyurdu.

Gıda fiyatlarındaki artışlar vatandaşın gündeminde düşmüyor. Kırmızı et fiyatına geçtiğimiz gün yapılan yüzde 48’lik zammın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ramazana kadar ucuz etin vatandaşla buluşması için talimat vermişti. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkan'nın talimatıyla Ramazan ayı boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, önce Et Süt Kurumu'nun 18 satış mağazasında ve devamında da Tarım Kredi marketlerinin 150'sinde ucuz et satışının başladığını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız ucuz et yesin diye mevcut market ortalamalarının yüzde 15-20 altında Et ve Süt Kurumunun (ESK) 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışı başladı." dedi.

İNEGÖL'DE 3 TANE TARIM KREDİ MARKET BULUNMAKTA

Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde, Orhaniye Mahallesi hergele meydanında, Turgutalp Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde olmak üzere İnegöl’de 3 tane Tarım Kredi Kooperatifi Marketi bulunmakta. Öte yandan İnegöl’de Et Balık Kurumu bulunmamakta.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.