İnegöl’de kadro heyecanı başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de kadro heyecanı başladı
07 Mar 2018 / Çar 14:50
/ 7.579 Kez Okundu
| |

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile birlikte taşeron işçilerin kadroya alınma sürecinin başlamasının, İnegöl’de kamu kurum ve kuruluşlarında sözlü sınavlar başladı.

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile birlikte taşeron işçilerin kadroya alınma sürecinin başlamasının ardından önemli bir adım olan, nihai listede isimi bulunanların sözlü mülakatlarına başlandı.

Taşeron işçiler için 2 Ocak’ta başlayan ve 11 Ocak'ta sona eren başvurularının ardından işlemeye başlayan ‘Tespit komisyonu incelemesi ve hak sahiplerinin ilanı’ aşaması için tavsiye edilen 40 günlük süre sona erdi.

BELEDİYEDE 530 KİŞİ

İnegöl Belediyesi bünyesinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilecek taşeron işçilerin sınavları dün başladı ve Cuma günü sona erecek. Kadro başvurusu kabul edilen 530 taşeron işçilere yönelik sınavın ‘Sözlü Sınav’ olarak yapılacağı bildirildi.

SINAVLAR SÖZLÜ OLARAK YAPILIYOR

Başvuruların ardından, İnegöl’deki kurumlar taşeron işçilerin kadro başvurusunun kabul edilip edilmediğini açıklarken; İnegöl Belediyesi sınav takvimini açıkladı. Sınavlar 7-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İşçilerin sınavları, sözlü olarak yapılacak. Sınavların; İnegöl Belediyesi Katı Atık Transfer İstasyonu, Fen İşleri Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu ile Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapılacağı açıklandı.

HASTANELERDE DE BAŞLADI

Öte yandan İnegöl’de bulunan Devlet Hastanesi ve İnegöl Ağız Sağlığı Diş Merkezi’nde de taşeron işçilerin kadroya geçmesi için sözlü sınavların başladığı öğrenildi.

SON GÜN 2 NİSAN

Taşeron işçiler, sınavın ardından 23 Mart – 26 Mart 2018 tarihleri arasında kurula itirazlarını yapabilecek ve 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında itiraz incelenecek, kesin sonuç açıklanacak. Hak sahiplerinin topluca işçi kadrosuna geçirilmesi için son gün ise 2 Nisan 2018 olarak belirlendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.