İnegöl'de Kagi Style House açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Kagi Style House açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Ara 2023 / Cum 21:02
/ 9.062 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ev tekstili alanında üretim yapan KAGİ STYLE HOUSE, düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sabriye Şen, TOBB İnegöl Kadın Girişimciler Başkanı Özlem Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, "İnegöl'de kadın girişimciliğin gelişmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda Sibel Zeybek hanımefendinin bu girişimi bizleri çok mutlu etti. Kendisine ve ekibine hayırlı olsun diyorum. İnşallah başarılı olurlar." dedi.
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise, "KAGİ STYLE HOUSE'un İnegöl'e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sibel Zeybek hanımefendinin bu girişimi bizleri gururlandırdı. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum." diye konuştu.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da, "İnegöl, üretim ve istihdam şehri. Bu anlamda kadın girişimciliğin gelişmesi bizler için çok önemli. Sibel Zeybek hanımefendinin bu girişimi, kadın girişimciliğin gelişmesine önemli bir katkı sağlayacaktır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Açılış, konuşmaların ardından dua edilmesinin ardından kesilen kurdele ile gerçekleşti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.